Zlepšení organizace provozu na železniční trati 210 - Hariš, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce zhodnocuje současný stav dopravní obslužnosti. Úkolem je návrh opatření, které zatraktivní dopravu cestujícím na této trati. Dále možnost řešení zlepšení návaznosti autobusů na vlaky v rámci pražské integrované dopravy v této lokalitě. Na závěr bude hodnocení efektů a přínosů oproti stávající situaci.
Improving the organization of traffic on the railway line 210
Keywords: České dráhy; trať 210; zabezpečovací zařízení; železnice; Czech railways; track 210; security equipment; railways