Softwarové PLC S7-1500 - Prchal, Daniel (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce je věnována problematice softwarového programovatelného automatu S7-1500 Open Controller. Je vytvořen program pro softwarový programovatelný automat, který využívá funkce operačního systému Windows pro uživatelské rozhraní. Dále program spolupracuje s modelem, který byl vygenerován z modelu Simulink.
Software PLC S7-1500
Keywords: softwarové PLC; S7-1500 Open Controller; průmyslový počítač; Software PLC; S7-1500 Open Controller; Industrial Computer