Atraktivita vybrané společnosti z pohledu studentů středních a vysokých škol dopravního zaměření - Skalický, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce je zaměřena na atraktivitu vybrané společnosti z pohledu studentů. Také se zabývá personálním marketingem, lidskými zdroji a zaměstnáváním studentů. Cílem práce je tedy zjistit atraktivitu vybrané společnosti z pohledu studentů vysokých a středních škol dopravního zaměření a vytvořit návrhy na její zlepšení.
Attractiveness of the selected company for students of transportation-focused highschools and colleges
Keywords: studenti; atraktivita; personální management; students; attractiveness; personal management