Material teaching aids in ELT - focus on textbooks - Dejdarová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce "Materiální didaktické prostředky v ELT - se zaměřením na učebnice" je rozdělena do dvou částí - teoretické a praktické. Teoretická část se bude pokoušet vysvětlit pojem "učebnice" a její funkce podle dostupné odborné literatury. Po té představím interaktivní učebnici a její časti v daleko větších detailech. Zmíním metody, pomocí kterých se učebnice hodnotí a také zmíním kriteria pro správné vybírání učebnice. Praktická část bude mít za cíl hodnocení interaktivní učebnice Way to Win 6 podle kriterií, která budou vybrána z teoretické části. Hodnocení bude provedeno na základě rozhovoru s učitelkami, které tuto učebnici používají ve vyučovacím procesu. Na konci této práce budou stanoveny výhody a nevýhody.
Materiální didaktické prostředky v ELT - se zaměřením na učebnice
Keywords: učebnice; interaktivní učebnice; hodnocení; kriteria; rozhovor; dotazník; interaktivní tabule; textbook; interactive textbook; Evaluation; criteria; interview; questionnaire; interactive whiteboard