Provozní a ekonomická rizika ve vybraném podniku - Gregorová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2013)
Diplomová práce se zabývá riziky obecně a analyzuje provozní a ekonomická rizika v konkrétním podniku pomocí vybraných metod. V teoretické části jsou popsány metody řízení rizik a finanční analýzy. Praktická část představuje konkrétní podnik, hodnotí jeho možná rizika a vyvozuje patřičné závěry.
Operational and economic risks in a particular company
Keywords: analýza rizik; řízení rizik; provozní riziko; ekonomické riziko; finanční analýza; risk analysis; risk management; operation risk; economic risk; financial analysis