Reiki jako možnost posilování psychické stability - Preslová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce, která nese název "Reiki jako možnost posilování psychické stability" se zabývá psychickou stabilitou člověka, jakými faktory je psychika ovlivňována a posilována. Cílem této bakalářské práce je zjistit, jaký vliv má kosmická energie Reiki na psychický stav klienta a zda dokáže ustálit psychickou stabilitu člověka. Teoretické poznatky jsou ověřovány kvalitativním výzkumem ve formě polostrukturovaných rozhovorů s Mistry Reiki a s dvěma klienty.
Reiki as a Possibility of Psychical Stability´s Strengthening
Keywords: kosmická energie Reiki; Mistr Reiki; psychická stabilita člověka; socializace; negativní faktory; space energy Reiki; Master of Reiki; mental stability; socialization; negative factors