Global education and teaching english as a foreign language : the analysis of currently used textbooks - Jakubková, Ivana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce obsahuje analýzu běžně používaných učebnic angličtiny jako ukázku toho, jak může ta která učebnice pomoci učitelům, kteří se rozhodnou začít učit podle principů globální výchovy.
Keywords: globální výchova; výuka jazyků; učebnice angličtiny