Informatizace sledování automobilního provozu OZ v České poště - Vobořil, Luboš (Univerzita Pardubice, 2000)
Autro se v práci zabývá zlepšením hospodaření s pohonnými hmotami v České poště,s.p.
Informatization of Vehicle trafic monitoring in the Czech post
Keywords: Česká pošta s.p.; hospodaření; sledování vozidel; pohonné hmoty