Tvorba studijních materiálů pro praktickou část výuky Manažerská informatika - Beránková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce bude sloužit studentům pro praktickou část předmětu Manažerská informatika, která by měla pomoci prohloubit a rozšířit znalosti již získané z předmětu Zpracování dat v Excelu. Rozsah práce koresponduje s osnovami předmětu. Tištěná práce je doplněna o CD se soubory obsahující zadání modelových příkladů, ukázky řešení příkladů a textový soubor s popisem využitých funkcí.
Creating the study materials for the practical training of the subject Managerial informatics
Keywords: manažerská informatika; MS Excel; finanční funkce; vzorce; grafy; makro; mzdová problematika; výplatní pásky; hypoteční úvěry; management information; MS Excel; financial functions; formulas; graphs; macro; wage issues; payslip; mortgage loans