Řízení zásob ve vybraném podniku - Gollová, Nikola (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato práce se zabývá řízením zásob v podniku Grupo Antolin Turnov. Teoretická část je zaměřena na vymezení problematiky z oblasti řízení zásob. Druhá část práce analyzuje současný stav podniku, konkrétně činnosti, které jsou spojené s řízením zásob. Na základě zjištěných údajů jsou navržena opatření na zlepšení současného stavu.
Stock management in the selected company
Keywords: řízení zásob; vstupní materiál; ABC analýza; konsignační sklady; informační systémy; stock management; input material; ABC analysis; consignmentory warehouses; information systems