Dopravní obslužnost regionu Frýdlant - Šulc, Jan (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci analyzuje současný stav dopravní obsluhy regionu Frýdlant. Podává návrhy na zlepšení současného stavu a posuzuje návrhy z ekonomického hlediska.
The transport services in the district Frýdlant
Keywords: Veřejná doprava; dopravní obsluha; jízdní řády; region Frýdlant; Ekonomika