Analýza e ekonomické hodnocení provozu vrtulníků v systémech leteckých prací a záchranných činnostech - Veleba, Michal (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza současného stavu provozu vrtulníků, návrh provozu pro letecké práce a leteckou záchranou zdravotní službu.
Ecnomic calculation of helicopter operation at aerial work and helicopter emergency medical system analysis
Keywords: Letecká doprava; vrtulníky; provozní výdaje; ekonomické hodnocení; záchranné služby