Ovladač pro USB videokameru pro operační systém Linux - Lauterbach, Martin (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou ovladače pro USB videokameru pro operační systém Linux. Popisuje možnosti operačního systému Linux a využití zpětného inženýrství při tvorbě tohoto ovladače.
USB videocamera device driver for Linux
Keywords: ovladače; Linux; USB; videa; izochronní přenosy; obrazové senzory; V4L; drivers; videos; isochronous transports; image sensors