Zámek s technologií RFID - Dumek, Jakub (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací zámkového systému s použitím RFID technologie. V teoretické části jsou jednotlivě popsány součásti zámkového systému a RFID technologie. Praktická část je věnována konstrukci samotného zařízení a návrhu řídícího softwaru.
Door lock with RFID technology
Keywords: RFID; ATMega16A; electronic lock; elektronický zámek