Statistické řízení procesu dodavatelů v automobilovém průmyslu - Kroupa, Pavel (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se zabývá realizací statistické kontroly na vybraných výrobních procesech u dodavatelů v automobilovém průmyslu. Zahrnuje problematiku sběru dat, vyhodnocení statistického řízení procesu, výpočty statistických testů shody a indexů způsobilosti procesu, popisu systémy managementu kvality.
Statistical process control of suppliers in the automotive industry
Keywords: kvalita; metrologie; statistické řízení procesu; testy shody; indexy způsobilosti procesu; quality; metrology; statistical process control; compliance tests; process capability index