Úloha radiologického asistenta při radionuklidové detekci zánětů nejasného původu - Svatoňová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zabývá detekcí zánětů nejasného původu na pracovišti nukleární medicíny. Cílem práce je přiblížit práci radiologického asistenta a sdělit možnosti nukleární medicíny v detekci zánětů nejasného původu. Součástí je i kapitola o nukleární medicíně jako o důležité části zdravotnictví a také o přístrojích užívaných na oddělení nukleární medicíny.
The role of radiology assistant in radionuclide detection inflammation of unknown origin
Keywords: radiologičtí asistenti; nukleární medicína; záněty; radionuklidové vyšetření; radiology assistant; nuclear medicine; inflammation; radionuclide examination