Systém odměňování v ČSOB Pojišťovně, a. s., člen holdingu ČSOB - Tesárková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá systémem odměňování ve společnosti ČSOB Pojišťovna, a. s., jeho strukturou a funkčností. Jsou vysvětleny základní pojmy, úkoly a cíle správně nastaveného systému odměňování. Dále se práce věnuje oblasti hodnocení a motivací zaměstnanců. V analytické části jsou získané teoretické poznatky využity ke zhodnocení systému odměňování v daném podniku. Na základě výsledků provedené analýzy jsou navržena doporučení na případnou změnu vedoucí ke zlepšení systému odměňování.
System of wages in ČSOB Pojišťovna, a.s., insurance company, a member of ČSOB holding.
Keywords: odměňování; mzdy; zaměstnanci; hodnocení; motivace; wages; wage; employee; evaluation; motivation