Předinvestiční fáze - příprava konečného rozhodnutí o investici - Hrabina, Aleš (Univerzita Pardubice, 2007)
Cílem bakalářské práce je poskytnout základní informace, potřebné pro přípravu investičních projektů, resp. pro zpracování jejich technicko-ekonomických studií tak, aby se zvýšila nadějnost podnikatelského úspěchu těchto projektů. Práce vychází ze světově přijímané metodiky přípravy projektů. Praktická část práce obsahuje příklad hodnocení investičního projektu, kterým je výstavba veterinární kliniky.
Preinvestiment: preparing final resolution on investment
Keywords: investiční strategie; Investice; projekty; studie proveditelnosti