Rozvoj regionálního letiště Benešov - Kunová, Daniela (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza rozvojových variant regionálního letiště Benešov.
Development of regional airport Benešov
Keywords: regionální doprava; letiště; Rozvoj; Letecká doprava