Využití latentního tepla fázové změny ke skladování tepla nebo chladu - Šebek, Jan (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá využitím latentního tepla v praxi a to zejména v oblasti skladování tepla nebo chladu pomocí látek s vysokou tepelnou akumulací.
Utilization of latent heat of phase change for heat and cold storage
Keywords: latentní teplo; akumulace tepla; solární technika