Sledování vlastností enterokoků izolovaných ze psů - Feilhauerová, Erika (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá frekvencí výskytu jednotlivých druhů enterokoků v klinickém materiálu odebraném ze psů, sledováním jejich vlastností a stanovením citlvosti na vybraná antibiotika včetně vankmycinu.
The Observing of properties of enetrococci izolated from the dogs
Keywords: enterokoky; vankmycin rezistentní enterokoky; psi; feny; vaginitis; pyometra; balanoposthitis