Systém pro uchování, správu a distribuci studijních materiálů - Chudá, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce shrnuje současné systémy pro uchování, správu a distribuci elektronických dokumentů na našem trhu. Následně je navržen vlastní systém pro správu studijních materiálů. Bude sloužit především ke správě prací semestrálních, ročníkových, bakalářských a diplomových.
Systems for storing, retrieving and assembling study's materials
Keywords: Informační systémy; elektronické dokumenty; studijní materiály