Stabilita bankovní soustavy - Nechybová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 1998)
Cílem této práce je provést analýzu vývoje bankovního sektoru po 1989, klasifikovat základní problémy narušující stabilitu českého bankovnictví a způsoby jejich řešení.
Satbility of the banking system
Keywords: banky; Bankovní soustava; bankovní rizika; úvěry