Návrh strategického záměru zasílatelské činnosti a.s. Ligna Praha - Kordová, Dana (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce zpracovává strategii s cílem navrhnout řešení zvýšení efektivnosti dopravních služeb a.s. Ligna.
Keywords: Ligna a.s.; zasilatelství; zasilatelská činnost; Strategie