Styly učení žáků základní školy - Přemyslovská, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce je věnována stylům učení u žáků základní školy a faktorům, které učení žáků ovlivňují, ať již pozitivně nebo negativně. Je rozdělena na teoretickou číst, která se věnuje vysvětlení základních pojmů jako je myšlení, paměť, učení a vztahy mezi nimi. Dále pak popisuje jednotlivé styly učení a vnější i vnitřní faktory, které učení ovlivňují. V druhé empirické části je tato teorie ověřena kvantitativním výzkumem.
Learning styles of primary school pupils
Keywords: učení; paměť; myšlení; styly učení; learning; memory; thinking; learning styles