Návrh pracoviště na reprofilace jízdních ploch dvojkolí v podmínkách DKV Česká Třebová - Havlíček, Dušan (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá modernizací pracoviště na reprofilaci jízdních ploch dvojkolí v DKV Česká Třebová.
A proposal for a workplace for reprofiling of tires of wheel sets under the conditions of locomitive depot Česká Třebová
Keywords: kolejová vozidla; obrábění; reprofilace; dvojkolí