Právní postavení ženy ve společnosti - Svobodová, Daniela (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce pojednává o ženské otázce a o vývoji postavení ženy ve společnosti.
Keywords: ženská otázka; volební právo; postavení žen