Nakládání s komunálním odpadem - Mikulecká, Hana (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce je zaměřena na analýzu odpadového hospodářství, včetně její právní úpravy a posouzení efektivnosti. Práce je členěna do dvou částí. Teoretická část obsahuje definice základních pojmů odpadového hospodářství a praktická část se zabývá systémem a využitím odpadů v Obci Sloupnice.
Municipal Waste Disposal
Keywords: komunální odpad; odpadové hospodářství; separovaný sběr; obce; municipal waste; waste menegement; separated salvage; municipality