Hospodaření Evropské unie za rok 2004 - Pušová, Petra (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce obsahuje analýzu hospodaření Evropské unie za rok 2004. Údaje za rok 2004 srovnává s dalšími roky. Charakterizuje rozpočet EU. Podrobně popisuje příjmy a výdaje rozpočtu. Uvádí finanční výhledy na roky 2000-2006, 2007-2013. Zabývá se principy financování.
Economy of the European union in the year 2004
Keywords: European Union; budget; income; Expenses; inancial outlook; Principles; Evropská Unie; rozpočty; příjmy; výdaje; finanční výhled; principy