Vývoj spokojenosti s poskytovanou péčí u klientek porodnic Pardubického kraje - Wonková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2016)
Diplomová práce se zabývá kvalitou péče v porodnicích Pardubického kraje a jejím vývojem za rok 2013, 2014 a 2015. V teoretické části jsou popsány oblasti, které se týkají kvality péče v porodní asistenci, jejího managementu, ošetřovatelských standardů, akreditace a faktory ovlivňující hodnocení kvality péče. Výzkumná část této práce se zabývá vyhodnocením dat na základě dotazníkového šetření v porodnicích Pardubického kraje.
Development of satisfaction with the care provided by clients maternity hospitals Pardubice Region
Keywords: kvalita; management; péče; porodnice; spokojenost; quality; management; care; maternity; satisfaction