Cykloturistika regionu Orlicko - Třebovsko - Langrová, Terezie (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce je zaměřena na cestovní ruch a zvláště pak na cykloturistiku jako zvláštní formu cestovního ruchu. Je zde nastíněna problematika tvorby turistických produktů v rámci regionálního rozvoje České republiky a v regionu Orlicko - Třebovsko.
Cyklotourism of the region Orlicko - Třebovsko
Keywords: Cestovní ruch; cykloturistika; Regionální rozvoj