Rozšiřování Evropské unie a integrace České republiky - Polák, Jan (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zaměřuje na historické aspekty vzniku EU, organizační strukturu a proces rozšiřování EU do střední a východní Evropy. Dále pak na integraci České republiky do EU.
EU expansion and integration of the Czech republic
Keywords: Evropská Unie; rozšíření; integrační procesy; Česká Republika