Jednoduchý personální informační systém v prostředí Intranetu - Cibere, Marek (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce je věnována problematice přístupu k databázovým systémům pomocí služby WWW v sítích Internet a Intranet.
Basic personal information system in Intranet
Keywords: Databáze; databázový systém; Internet; Intranet; Word wide web; Active server pages; Common gateway interface