Analýza hospodaření obcí na okrese Žďár nad Sázavou - Temlová, Hana (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá analýzou hospodaření malých obcí v okrese Žďár nad Sázavou. Bylo analyzováno celkem 25 obcí.
Keywords: obce; Okres Žďár nad Sázavou; hospodaření obcí; metodiky; statistické zpracování