Myšlenka řectví v Joyceově "Odysseovi" - Kleprlík, Michal (My University, 2016)
Studie se zabývá myšlenkou řectví v románu "Odysseus" irského spisovatele Jamese Joyce.
The Idea of Greekness in "Ulysses" by James Joyce
Keywords: James Joyce; Odysseus; Homér; řectví; modernismus; James Joyce; Ulysses; Greek world; Homér; modernism