Možnosti financování bydlení v ČR - Čejpová, Monika (Univerzita Pardubice, 2008)
Bydlení patří mezi základní lidské potřeby a proto je nutné problematice financování bydlení věnovat větší pozornost. Bakalářská práce je především zaměřena na financování bydlení prostřednictvím hypotečních úvěrů. Teoretická část se zabývá nejprve vývojem financování bydlení a poté charakteristikou hypotečních úvěrů. Podstatou praktické části je struktura a financování bydlení v ČR a Královéhradeckém kraji a komparace hypotečních úvěrů u vybraných bank.
Prospects for building financing in CR
Keywords: housing; Financing; mortgage credits; banks; interest rates; redemption; credit score; bydlení; financování; hypoteční úvěry; banky; úrokové sazby; úmor; bonita