Vznik a pád první republiky na Znojemsku z vojenského hlediska - Mlejnek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce obsahuje nástin vzniku a konce první republiky na Znojemsku z vojenského hlediska.
Rise and downfall of the first republic in Znojmo`s area of military view
Keywords: Znojmo; vojenství; 1918-1938