Pracovní rozvrhy řidičů v ICOM TRANSPORT, a.s. Jihlava - Novák, Petr (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce obsahuje popis podniku a jeho částí, vytypování problému, analýzu části organizačního schématu podniku, zefektivnění přepravní nabídky, efektivnější využití řidičů a doporučení pro podnikový management.
Keywords: Doprava; ICOM TRANSPORT, a.s.; řidiči; rozvrh jízd; Optimalizace; Efektivnost