Meziresortní spolupráce při poskytování služby sociální prevence raná péče - Šafářová, Martina (Univerzita Pardubice, 2014)
Tématem bakalářské práce je ,,Meziresortní spolupráce při poskytování služby sociální prevence raná péče. V teoretické části bakalářské práci se zaměřuji na sociální službu raná péče, na důležitost meziresortní spolupráce při jejím poskytování a jak probíhá meziresortní spolupráce u klientů se zrakovým postižením. Náplní výzkumné části bylo zjistit, jak hodnotí efektivitu meziresortní spolupráce v rané péči s cílovou skupinou klientů se zrakovým postižením členové jednotlivých týmů a rodiče.
Interdepartmental cooperation in providing services of social prevention early care
Keywords: raná péče; děti se zrakovým postižením; meziresortní spolupráce; ucelená rehabilitace; early care; clients with visual impairments; interdepartmental cooperation; comprehensive rehabilitation