Analýza a návrh marketingového mixu v oblasti služeb - Krátká, Lucie (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce je věnována zpracování analýzy a návrhu marketingového mixu v oblasti služeb. Zabývá se marketingem v oblasti služeb. Je zaměřena na návrh marketingového mixu v konkrétním restauračním zařízení.
Analysis and design of marketing mix in the area of services
Keywords: marketing; služby; marketingový mix; analýza marketingového mixu; návrh marketingového mixu; marketing; services; marketing mix; marketing mix analysis; marketing mix design