Online marketingové strategie se zaměřením na využití jednotného vizuálního stylu - Doležal, Filip (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a aplikací jednotného vizuálního stylu a online prezentace pro začínající gastronomický projekt. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou vymezeny základní principy online marketingu, vizuální identity značky a tvorby webové prezentace. Praktická část se zaměřuje na samotné vytvoření loga a jeho variant, definování jednotného vizuálního stylu včetně barevné palety, typografie a aplikace vizuální identity na propagační materiály, webovou stránku a sociální sítě. Výstupem je komplexní manuál vizuálního stylu a návrh online prezentace v souladu s moderními principy grafického designu a marketingové komunikace.
Online marketing strategies with a focus on using a consistent visual style
Keywords: logo; vizuální identita; jednotný vizuální styl; online marketing; sociální sítě; webová stránka; Wordpress; gastronomie; soukromý kuchař; logo; visual identity; consistent visual style; online marketing; social media; website; Wordpress; gastronomy; private chef