Plán mobility zaměstnanců pro Nutricia Deva a.s. - Vítek, Jakub (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá dopravní dostupností firmy Nutricia Deva a.s. pro své zaměstnance a využitím různých druhů dopravy. Součástí práce bude analýza současného stavu přístupnosti firmy a následný návrh řešení, který povede k zlepšení životního prostředí za pomocí využití pěší a cyklistické dopravy. Závěrem bude provedeno zhodnocení předložených návrhů.
Mobility plan for Nutricia Deva a.s. employees
Keywords: doprava; dostupnost; firma; jízdní kola; mobilita; zaměstnanci; transport; availability; company; bycicles; mobility; employees