Postavení a funkce informačního centra ČP, s. p. - Myšáková, Pavla (Univerzita Pardubice, 2005)
Postavení a funkce Informačního centra České pošty, s.p. a perspektivy jeho dalšího vývoje a poslání.
The position and function of the Czech post information centre
Keywords: informační centra; Česká pošta s.p.; marketingové prostředí