Marketingová funkce obalu a její vnímání spotřebiteli - Brádlová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na prozkoumání marketingové funkce obalu a jejich vnímání spotřebiteli ve vybraném odvětví. Teoretická část práce popisuje základní principy týkající se marketingu, produktu a obalu. Analytická část práce se věnuje interpretaci získaných dat z dotazníkového šetření a doporučení pro obal vybraného produktu dle preferencí potencionálních zákazníků.
Marketing function of packaging and its perception by consumers
Keywords: funkce obalu; marketing v místě prodeje; marketingová funkce obalu; nákupní rozhodovací proces; obaly; marketing function of packaging; packaging; packaging function; point of sale marketing; purchase decision process