Úloha etikety v mezinárodním styku - Jandová, Jana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v první části práce zabývá základními pravidly společenského chování, které vychází ze současných pravidel respektovaných v západní Evropě. Druhá část je zaměřena na porovnání společenských pravidel u nás a ve světě.
Role of rules of social behaviour in international contact
Keywords: etiketa; mezinárodní vztahy; společenské chování; obchodní jednání; Evropa; mezilidské vztahy; pracovní jednání