Analýza prodejních aktivit podniku - Drvota, Jan (Univerzita Pardubice, 2015)
Předmětem bakalářské práce "Analýza prodejních aktivit podniku" je analýza a zhodnocení stavu a způsobu prodeje ve společnosti Synthesia, a. s., BU Oxycelulóza a navržení zlepšujících opatření. V teoretické části jsou uvedeny a vysvětleny základní pojmy z oblasti marketingu, mezi které patří marketingový mix, marketingové prostředí, tržní segmentace, marketingové dotazníkové šetření a aplikace marketingu v průmyslové podobě. Praktická část představuje společnost Synthesia, a. s., resp. BU Oxycelulóza. Je zde analyzován marketingový mix, marketingové prostředí a návrhy zlepšujících opatření.
Analysis of the enterprise sales activities
Keywords: Sales; Marketing mix; Product; Price; Promotion; Marketing environment; Industrial (B2B) marketing; prodej; marketingový mix; průmyslový marketing