Low cost automation - Krejcar, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na popis metod používaných při manipulaci s materiálem na výrobní lince. Na základě analýzy provedené ve Výrobním závodě Iveco Vysoké Mýto navrhuje zavedení prospěšného manipulačního prostředku, vozíku z trubkového rámu, který je aplikací metody low cost automation. Na závěr toto řešení ekonomicky hodnotí.
Low cost automation
Keywords: logistika; low cost automation; kanban; Iveco Vysoké Mýto; manipulační prostředky; metody pro manipulaci s materiálem na výrobní lince; logistics; low cost automation; kanban; Iveco factory Vysoké Mýto; handling equipment; methods for material handling on a production line