Regulace erytropoezy - Staňková, Barbora (Univerzita Pardubice, 1995)
Práce obsahuje vývoj a regulaci erytropoezy a diagnostický význam stanovení hladiny erytropoetinu.
Keywords: regulace; erytropoeza; erytropoetin; organismus