Využívání moderních technologií v komunikaci ve vybrané firmě - Kopečková, Denisa (Univerzita Pardubice, 2022)
Cílem bakalářské práce je podat přehled o interní komunikaci ve vybrané firmě. První část práce se zaměřuje na základní pojmy firemní komunikace. V této části jsou zároveň zmíněny nové moderní komunikační technologie. Další část se zaměřuje na představení společnosti, na pracovní náplň respondentů a nedílnou součástí je dotazníkové šetření.
Employing modern technologies in communications in a selected company
Keywords: firemní komunikace; interní komunikace; komunikační kanály; informace; corporate communication; internal communication; communication channels; informations