Návrh kolekce dopravního merchandise pro Fanshop Dopravního podniku hl. m. Prahy, akciová společnost - Bena, Matěj (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na merchandising pro Fanshop Dopravního podniku hl. m. Prahy, akciová společnost. V první kapitole je popsáno teoretické vymezení zkoumané problematiky. Ve druhé kapitole je zpracována analýza současného stavu v oblasti dopravního merchandisingu. Ve třetí kapitole je prezentován návrh kolekce dopravního merchandise.
Designing a collection of transportation merchandise for the Fanshop of Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost
Keywords: merchandising; značka; marketing; fanshop; dopravní podnik; merchandising; brand; marketing; fanshop; public transport company